Het ideale management platform voor de groene sector!Hortitime is een online registratieplatform voor bedrijven in de agrarische sector. Bij Hortitime kunnen uren worden geboekt, verlofuren worden geïnspecteerd en het geeft u een duidelijk overzicht waar de uren aan besteed worden. Elke werknemer vult zelf elke dag zijn gewerkte uren in gewoon op zijn smartphone. 

 

Hortitime

Ga voor meer informatie naar de website van Hortitime.

 

Hortitime


 

Managementsysteem voor de boomkwekerij

Een managementsysteem waarin uren kunnen worden ingevuld en gecontroleerd. Verantwoord en handig, want op deze manier kunt u precies zien hoeveel uur er per veld wordt besteed, de behandeling van de plantsoort wordt besteed, inclusief statistieken. Op deze manier rekent u gemakkelijk en snel uw kostprijs af.  

 

Daarnaast zijn er ook overige registratiemogelijkheden beschikbaar, zoals het bijhouden van verlof, taken, machineonderhoud, werkprocessen enz.

 

 

Eerste maand gratis!

Bij Hortitime is de eerste maand gratis. In deze maand zijn alle modules beschikbaar en kunt u het systeem uitproberen. Pas daarna gaat, na akkoord, het abonnement van start.

 

Modules

De kosten voor Hortitime zijn een gezamenlijke prijs van € 500,- excl. btw voor de installatie en daarna betaalde u abonnementskosten. Debasis standaardmodule kost € 70,- excl. BTW BTW btw per maand. Daarnaast zijn er uitbreidingen mogelijk. Deze vindt u op onze website. 

 

 

 

Up-to-date systeem

Uiteraard wordt het systeem up-to-date gehouden. Eventueel kunnen er extra modules of functionaliteiten toegevoegd worden naar wens van de gebruikers van Hortitime.

 

Hortitime is het managementplatform waarop de kweker het gewicht in eigen handen heeft. Meer weten? Neem dan contact op met ons op via: info@hortitime.nl of bel 0411 - 64 15 42

 

 

 Hortitime


Investeren, opschalen en personeelsmanagement eenvoudiger dankzij Hortitimeartikel boom-in-bussines januari 2022Geen verkoop aan particulieren.