Werken bij Joost SterkeOpenstaande vacatures

Onze plantenkwekerij is zich volop aan het ontwikkelen. Daarom zijn wij, ter versterking van ons team, op zoek naar:

- Teeltchef Containerteelt (38 uur)
- Logistiek medewerker(s) (38 uur)
- Medewerkers Plantenkwekerij (38 uur)
- BBL leerling (4 dagen werk 1 dag school)
- Scholieren (M) vanaf 15 jaar voor op zaterdag en in vakanties

Zie onderstaand de vacatures voor meer informatie of neem contact met ons op via anitasterke@jooststerke.nl of bel 0411 - 64 15 42. 

Ons team

Wij hechten veel waarde aan een hecht team dat goed samenwerkt. Daarom zijn we ook extra trots op onze medewerkers. We hebben al jaren een vast team. Ons team bestaat momenteel uit 15 vaste fulltime medewerkers. En we werken met scholieren vanaf 15 jaar op de zaterdagen en in de vakanties. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om bij ons te werken of een scholing te volgen? Vraag het ons gerust. We zijn altijd op zoek naar goede krachten.  

Teeltchef Containerteelt

Wij zijn per direct op zoek naar versterking voor ons team. We zoeken iemand die een passie voor planten heeft en graag in teamverband werkt. Voor deze functie ben je voornamelijk bezig met ons containerveld. Onze containerteelt omvat grotendeels heesters, waarvan 0,8 hectare in de kas en 4 hectare containerveld. 

Als teeltchef containerteelt ben je verantwoordelijk voor de containerteelten en optimaliseer je het groeiproces van de potplanten. Bewatering, bemesting, klimaatbeheersing, gewasbescherming en alle bijbehorende controles vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor enkele medewerkers die je aanstuurt en begeleidt. Denk je dat deze functie bij jou past? 

Dan zoeken we jou!

Functie-eisen

- Passie voor planten.
- Praktisch inzicht en een goede motivatie.
- Enige affiniteit met de agrarische sector.
- Je moet zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. 
- Je weet om te gaan met machines zoals een loader en een heftruck. 
- Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een MBO- of HBO-opleiding in de groensector. 

We bieden je een contract aan voor 38 uur per week en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Salaris is conform de CAO open teelten Boomkwekerij.

Interesse?

Neem contact met ons op via 0411-621542 of direct met
Joost Sterke via 06 - 55 17 76 59. Of stuur je c.v. met motivatie naar jooststerke@jooststerke.nl. 

 

Logistiek medewerker

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een nieuwe collega. We bieden een mooie plek in een gezellig team waar je op een ruim 40 ha tellende moderne kwekerij met een groot assortiment aan plantensoorten kunt werken. We hebben zowel volle gronds teelt, als containerteelt van sierheesters. 

Vind je het leuk om met planten, machine’s en mensen te werken? Werk je graag buiten? Dan is dit je kans!

De werkzaamheden bestaan uit het samenstellen en verzendklaar maken van geplaatste orders aan de hand van werkbonnen. Het transporteren van planten met behulp van loaders, heftruck en palletwagen. Je controleert inkomende en uitgaande vrachten op kwaliteit, aantallen en eventuele gebreken. Verder zorg je voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je overlegt met (inter)nationale chauffeurs over laad- en loswerkzaamheden en zorgt er voor dat de juiste documenten worden ingevuld en/of meegegeven. 

Functie-eisen

- MBO werk- en denkniveau.
- Je moet zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
- Enige kennis van planten, logistiek en heftruck loaders is gewenst.
- Je bent in het bezit van een trekkerrijbewijs en/of heftruckcertificaat of bent bereid dit te halen.
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en je spreekt redelijk Duits en Engels.

We bieden je een contract voor 38 uur per week, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren. Salaris is conform de CAO open teelten Boomkwekerij (afhankelijk van opleiding en ervaring).

Interesse? 

Neem contact met ons op via 0411-621542 of direct met
Joost Sterke via 06 - 55 17 76 59. Of stuur je c.v. met motivatie naar jooststerke@jooststerke.nl.  

Medewerker Plantenkwekerij

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega’s! Zowel mensen met groene vingers als logistiek medewerkers. We bieden een mooie plek in de tuin van Brabant waar we op een ruim 40 ha tellende kwekerij zowel in de vollegrond als in potten een breed assortiment heesters kweken. We bieden jaarrond werk in een vast team van15 medewerkers.

Vind je het leuk om met planten, machine’s en mensen te werken? Werk je graag buiten? Dan is dit je kans!

Als medewerker plantenkwekerij ben je o.a. verantwoordelijk voor: orders gereed maken, oppotten, planten, gewasverzorging en rooien. Rijden met tractoren, heftruck en loader horen daarbij. Wil je een echte allrounder worden, heb je MBO werk- en denkniveau, houd je van afwisselend werk, bezig zijn in en met de natuur. Werk je zowel graag binnen als buiten en ben je niet bang om vieze handen te krijgen? Neem dan contact met ons op!

Functie-eisen

- Praktisch inzicht en een goede motivatie. 
- Je kunt omgaan met machines en tractoren.
- Je moet zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
- Enige affiniteit met de agrarische sector zou fijn zijn, maar wij vinden het belangrijker dat je de juiste werkhouding hebt en in ons team past dan dat je de juiste opleiding/ ervaring hebt.

We bieden je een contract voor 38 uur per week, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om door te groeien. Een BBL-opleiding behoort daarbij tot de mogelijkheden. Salaris is conform de CAO open teelten Boomkwekerij.

Interesse?

Neem contact met ons op via 0411-621542 of direct met
Joost Sterke via 06 - 55 17 76 59. Of stuur je c.v. met motivatie naar anitasterke@jooststerke.nl. 

 

BIJBAAN! Enthousiaste collega's gezocht!

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Vind je het leuk om zowel binnen als buiten te werken? Ben je een echte aanpakker, niet bang om viezen handen te krijgen en hou je van afwisselend werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SCHOLIEREN GEZOCHT!

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij per direct scholieren vanaf 15 jaar. Je zult diverse werkzaamheden verrichten op de kwekerij in teamverband. Wil je weten wat dit precies inhoudt? Je kunt altijd even langskomen of een dag mee proefdraaien.

Dus zit je nog op school en wil je graag in de vakanties en op zaterdag iets bijverdienen? Neem dan contact met ons op via 0411 - 62 1542 of stuur een mail naar anitasterke@jooststerke.nl. BBL LEERLING Teelt & Techniek niveau 2 of 3 

Ter uitbreiding van ons team zoeken we per direct een collega die het werken en leren wil combineren. We bieden een mooie plek, in een gezellig team waar je op een ruim 40 ha. tellende kwekerij met een ruim assortiment aan plantensoorten de kneepjes van het vak kunt leren. We zijn een erkende opleider.

Houd je van afwisselend werk in een leuk team? Werk je graag zowel binnen als buiten, ben je niet bang om vieze handen te krijgen en weet je van aanpakken? 

Dan zoeken we jou! 

We bieden je een contract voor 32 uur per week + 8 uur school, verdeeld over 5 dagen (4 dagen werken, 1 dag school), goede secundaire arbeidsvoorwaarden en je zou per direct kunnen beginnen. Salaris is conform de CAO open teelten Boomkwekerij. 

Wil je weten wat deze combinatie van leren en werken nu precies inhoudt?

Bekijk het filmpje, bel: 0411-621542 of stuur een mailtje naar: anitasterke@jooststerke.nl.  


Opleiding

Er zit groei in de boomkwekerij

Wij werken samen met diverse opleiders in het Groen zoals o.a. Talentboom. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij ons op de kwekerij? Vraag het ons gerust. We vertellen je er graag meer over. 

De Boomkwekerij is een dynamische sector met een grote variatie aan werkzaamheden. Zowel op kantoor, bij klanten als op het bedrijf zelf. Denk hierbij aan: logistiek, marketing en sales, teeltmedewerkers, kantoormedewerkers, leidinggevenden en techneuten.

Iets voor jou? Kijk op www.talentboom.nl of neem contact met ons op.
Geen verkoop aan particulieren.