Ruim 25 jaar ervaring in uniformiteit en kwaliteitPlantenkwekerij Joost Sterke; leverancier van kwaliteitsplanten

Ons bedrijf ligt in het groene hart van Brabant. De omringende rijke zandgronden zijn uitstekend geschikt voor de plantenteelt. We beschikken over 40 ha volle grond, 4 ha containervelden en 1,4 ha kassen. Daardoor kunnen we het hele jaar door kwalitatief hoogwaardige heesters leveren, in pot of met kluit. 

Precision farming
Naast onze rijke gronden zijn we voorlopers op het gebied van precision farming binnen de boomkwekerij. Zowel planten, als snoeien, rondsteken en ondersnijden gebeurd op GPS. Met een bodemscanner weten we precies wat we waar op het perceel moeten aanbrengen qua voeding en waterhuishouding. Met een drone scannen we onze percelen, tellen we de planten en meten de formaten. Water geven we door middel van ondergrondse druppelslangen. We blijven investeren in innovaties om zo tot het beste product te komen.

Hoofdteelten
Onze hoofdteelten in de volle grond zijn; Photinia, Prunus Laurocerasus, Prunus Lusitanica Angustifolia, Taxus, Siergrassen en Fagus. In de containerteelt kweken wij ruim 250 verschillende soorten heesters.

Als betrouwbare en flexibele leverancier leveren wij aan tuincentra, de groothandel, grootgroenvoorzieners, hoveniers, cash & carry’s en bouwmarkten in binnen- en buitenland.

Wij leveren niet aan particulieren.

 

Impressie kwekerij

We geven u graag alvast een impressie van onze kwekerij. 

Klik hier


Volle grond

- We kweken op 40 ha zandgrond in Brabant uniforme en kwalitatief goede kluitplanten.

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit haagplanten en heesters

Containerteelt

- 5 ha containerteelt.

- Ruim 250 soorten.

- Hoofdzakelijk 10 en 20 l containers.

Grote maten haagplanten (volle grond)

Naast ons eigen bedrijf hebben we ook nog Tricolor Plant vof.

Op dit bedrijf worden haagplanten in de volle grond gekweekt van ongeveer 1.50 tot 3 meter hoog.Tricolor plant


 

Belverse Akkerloop

Op zondag 25 september 2022 organiseren we van 10.00 - 16.00 uur de Belverse Akkerloop. Een schitterende wandeltocht door het landelijke gebied van de Belverseakker. Dwars door de kwekerijen van Joost Sterke, Kwekerij Aad Vermeer, en de landerijen van Tuin de Es, Het Kruidenrijk en het Belvershuys.

Altijd al benieuwd geweest naar de mooie natuur van onze akkers? Doe dan mee aan de Belverse Akkerloop!

Meer informatie


 


Vacatures

Momenteel hebben we diverse vacatures openstaan. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: 0411 - 62 1542 of jooststerke@jooststerke.nl. Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker zorg je voor het samenstellen en verzendklaar maken van geplaatste orders aan de hand van werkbonnen. Het transporteren van planten met behulp van loaders, heftruck en palletwagen. Je controleert inkomende en uitgaande vrachten op kwaliteit, aantallen en eventuele gebreken. Verder zorg je voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je overlegt met (inter)nationale chauffeurs over laad- en loswerkzaamheden en zorgt er voor dat de juiste documenten worden ingevuld en/of meegegeven. 

Meer informatie vind je hier of neem contact met ons op!

Vacature Logistiek Medewerker

Medewerker Boomkwekerij

Als medewerker plantenkwekerij ben je o.a. verantwoordelijk voor: orders gereed maken, oppotten, planten, gewasverzorging en rooien. Rijden met tractoren, heftruck en loader horen daarbij. Je kunt een echte allrounder worden. Ben je hierin nog niet helemaal thuis? Dat is niet erg. Motivatie is voor ons belangrijker dan de juiste opleiding of achtergrond. Dus heb je MBO werk- en denkniveau, houd je van afwisselend werk, ben je graag bezig in en met de natuur, werk je graag binnen als buiten en ben je niet bang om vieze handen te krijgen? 

Kijk dan snel verder en neem contact met ons op!

Vacature medewerker plantenkwekerijGeen verkoop aan particulieren.