Plantenkwekerij Joost Sterke


 

Welkom op de website van plantenkwekerij Joost Sterke.

Wij zijn een flexibele en betrouwbare leverancier van kwaliteitsplanten. Ons bedrijf ligt in het groene hart van Brabant. De omringende zandgronden zijn uitstekend geschikt voor de plantenteelt. We beschikken over 35 ha volle grond, 4 ha containervelden en 0,5 ha kassen. Daardoor kunnen we het hele jaar door kwalitatief hoogwaardige heesters leveren, in pot of met kluit. Onze hoofdteelten zijn: Photinia, Prunus laurocerasus, Prunus Lusitanica Angustifolia, Taxus, Buxus en Fagus. Dankzij uitstekende zandgronden krijgen de planten een goed wortelgestel en kan ook in natte periodes probleemloos gerooid worden.

 

Wij leveren aan tuincentra, de groothandel, grootgroenvoorzieners, hoveniers, cash & carry’s en bouwmarkten in binnen- en buitenland.

 

 

 www.abcoop.nl

Nieuw Arbustum Brabant Coöperatief

 

Om de producten van onze boomkwekerij voor u nog interessanter te maken en u nog beter van dienst te kunnen zijn met een compleet aanbod zijn wij aangesloten bij Arbustum Brabant Coöperatief UA (ABCoop). Dit is een coöperatie van een selecte groep boomkwekers uit Noord-Brabant (NL) en kenmerkt zich door een zorgvuldig kwaliteitsbeleid met oog voor een milieuvriendelijke productie. De nadruk ligt op het principe van ‘one stop shopping’; het totale boomkwekerij assortiment via 1 kanaal, met 1 levering en 1 aanspreekpunt. ABCoop wordt geadviseerd door Harm Horlings die zich inzet voor de afzet van de kwaliteitsproducten van de aangesloten boomkwekers. Sinds de oprichting in september 2014 is er sprake van een start-collectief van negen leden die efficiënt en flexibel willen samenwerken waardoor het sortiment beter aansluit op de vraag van u als klant. ABCoop kan u als klant dan ook een goede service, korte levertijden en een scherpe prijs aanbieden. Voor verdere informatie of een vrijblijvende offerte ga naar www.abcoop.nl. U kunt Harm Horlings telefonisch bereiken op: +31 (0)6 38 02 38 90 of per mail:harmhorlings@abcoop.nl

Heesakker 10
5076 PR   Haaren (NB)

T0031 (0)411 621542
F0031 (0)411 622473
Minfo@jooststerke.nl

KvK17136252
BTWNL820905124B01